Kurabiye Bisküvi Tarifleri

Petibőr Bisküvi

Aralık 22, 2016 glutensizbiz 1 Yorumlar






 ♧♧malzemeler♧♧

      125 gr margarin
      1 paket kabartma tozu
      3 su bardağı mix schär c un
      2 adet yumurta ekstratı
      1/2çay bardağı badem sütü
      1 su bardağı pudra şekeri şeker
      2 paket vanilya

♤♤yapılışı♤♤

1.Yumurta ekstratını hazırlayįp,vegetal margarini ilave ediyoruz.
2.Badem sütünü ilave ediyoruz.
3.Un ,kabartma tozu ve vanilyayı ayrı bir kabın içerisinde karıştırıyoruz.Pudra şekerini ilave ediyoruz.
4.Azar azar margarinli karışımın içerisine un karışımını ilave ediyoruz.
5.Hamur haline geldiğinde buzdolabında yarım saat dinlendiriyoruz.
6.Dinlenen hamuru bisküvi kalıpları ile şekillendirip,ilk etapta 180°de 15' pişiriyoruz,fırından çıkartıp fırın telinin üzerinde soğumaya bırakıyoruz,soğumuş olan bisküvileri 5'daha fırınlıyoruz tekrar soğumaya bırakıyoruz.
...afiyet olsun...

1 yorum:

  1. Merhaba,tariflerinizdeki yumurta ekstrati hakkinda bilgiye ulasamadim ...tam olarak da yumurtanin muadili diil sanirim ki bazi tariflerinizde bu ekstrata ek yumurta sarisi da var...bu malzeme yerine sadece yumurta ile tarifi uygulayabilirmiyim? Tesekkurler

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyorum