Tuzlu Tarifler

Pazılı Çörek

Ocak 19, 2023 glutensizbiz 0 Yorumlar

2 su bardağı karabuğday unu

1/2 su bardağı su

100 gr vegan margarin

1 tatlı kaşığı phsyillum 

1 tatlı kaşığı kabartma tozu

1 demet pazı 

1/2 diş sarımsak

1 çay kaşığı tuz

Karabuğday unu, phsyillum, kabartma tozu, tuz, margarin yoğuralım.

Pazıyı ve sarımsağı ince doğrayalım.

Yoğurduğumuz hamurun içine ekleyelim, tekrar yoğuralım. 

Dilediğiniz şekli verebilirsiniz ancak unutmayın karabuğday ve margarin birleşimi phsyillum ilave edilmesine rağmen daha dağılır halde  olacağı için büyüklüğüne dikkat edelim.

Afiyet olsun

0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum