Tatlı Tarifler

Kayısılı Tatlının Dayanılmaz Lezzeti

Haziran 09, 2023 glutensizbiz 0 Yorumlar

1 su bardağı hindistan cevizi sütü

1 çorba kaşığı kestane unu

2 çorba kaşığı çavdar unu

1 tatlı kaşığı phsyillum 

1 paket vanilya

3 tane ince dilimlenmiş kayısı

Süt ve unları bir tencereye alalım.

Phsyillumu ekleyelim, karıştıralım.

Ocağa alalım ve kaynayan kadar karıştırarak devam edelim.

Kaynayan karışımın içerisine vanilya ilave edelim ışıyana kadar blenderla karıştıralım. 

Dilimlenmiş kayısıların kasenin kenarına dizelim. 

Tatlımızı kaselere alalım. Soğumaya bırakalım.

Afiyet olsun…

0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum