Fırında

Fırında

Şubat 25, 2022 glutensizbiz 0 Yorumlar



Fırında  Badem Kremalı Patetes


3 patates

1 kuru soğan

6 çorba kaşığı badem kreması

2 tatlı kaşığı üzüm sirkesi

2 tatlı kaşığı üzüm reçeli

1/2 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı tuz


Patates ve kuru soğanları soyduktan sonra fırın kabımıza alalım.

Ayrı bir kasede sirke ve reçeli karıştıralım, tanelerinden mutlaka koymalısınız, lezzet katıyor. Çırpalım

Çırpılan karışımı patates ve soğanın üzerine gezdirelim

Ardından krema, tuz ve karabiberi ekleyelim. Eğer süt ürünlerine alerjiniz yok ise dilediğiniz kremayı kullanabilirsiniz.

Yeni bir tarif ve damak tanıydı benim için. Evdekiler ve Batu’nun onayını aldı. Şimdi sıra sizde...

Afiyet olsun

0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum