Kurabiye Bisküvi Tarifleri

ŞEKERSİZ TATLIM

Ocak 07, 2021 glutensizbiz 0 Yorumlar

Şekersiz Tatlım




  • 5 adet muz
  • 2 çorba kaşığı teff unu
  • 4 çorba kaşığı glutensiz yulaf unu
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
  • 50 gr düşük proteinli damla çikolata

  1. Muzları çatal yardımıyla ezelim
  2. İçerisine sırasıyla tüm malzemeyi ekleyelim.
  3. Kaşık yardımıyla tepsiye yerleştirelim ve 175derecede önceden ısıtılan fırında yaklaşık 20-25 dk pişirelim.
  4. İçi yumuşak dışı biraz sert olan bu atıştırmalığı fırın telinin üzerinde soğumaya bırakalım.


0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum