Glutensiz İzmir Bombası

Temmuz 26, 2021 glutensizbiz 0 Yorumlar




  • 1 su bardağı sarı mercimek unu
  • 1 su bardağı Schar mix B
  • 1 su bardağı hindistan cevizi unu
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı karnıyarık otu tohumu tozu
  • 2 yemek kaşığı Orkide vegan margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • Mayalı Hane Düşük Proteinli Arelle’s Sürülebilir Çikolata



  1. Mercimek unu ve mix b unu karıştıralım.
  2. Hindistan cevizi ununu ilave edelim.
  3. Ardından kabartma tozu ve karnıyarık otu tohumu tozunu da ekleyelim ki benim favorimdir kendileri
  4. Margarininde ekleyip yoğuralım.
  5. Pudra şekerini de ilave edelim yoğuralım.
  6. 15 dakika kadar dinlendirelim.
  7. Avucumuzun içinde açtığımız hamurun içine Mayalı Hane Düşük Proteinli sürülebilir çikolatadan bir çay kaşığı koyup hamuru kapatalım.
  8. 165 derecede yaklaşık 30 dakika pişirelim.







0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum