Kurabiye Bisküvi Tarifleri

KURABİYE

Şubat 23, 2021 glutensizbiz 0 Yorumlar


 Kurabiye

  • 1 olmuş avokado
  • 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
  • 1 çorba kaşığı erimemiş hindistan cevizi yağı ( benmari usulü eritip sonrasında ilave edin)
  • 6 çorba kaşığı elma suyu konsantresi
  • 2 su bardağı glutensiz yulaf unu
  • 2 tane 23 gr Mayalıhane Düşük proteinli çikolata
  • Yaban Mersini
  • Ceviz
  • Badem



  1. Avokadoyu kaşıkla içini sıyıralım, rondoya koyalım.
  2. Fıstık ezmesi, elma suyu konsantresi ve erimiş hindistan cevizi yağını  ekleyip rondoda çekelim
  3. Çekilen karışımı derin bir kaseye alalım ve yulaf ununu ilave edelim. Spatula yardımıyla iyice karıştıralım. Kurabiye hamuru kıvamında toparlandığında yuvarlak şekil verelim.
  4. Yaklaşık 30 dakika 165 derecede pişirelim. Alt kısmı hafif pembeleşince fırından alalım ve soğumaya bırakalım.
  5. Soğuyan kurabiyelerin yarısını, isterseniz tamamını benmari usulü erittiğimiz çikolatalarımız ile tatlandıralım. Üzerine dilediğiniz meyve, ceviz, badem ile süsleyebilirsiniz

       Afiyet olsun...

0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum