Atıştırmalık

En Sağlıklı Tuzlu Tariflerden Biri Daha...

Mayıs 12, 2021 glutensizbiz 0 Yorumlar

Gluten, Yumurta

Süt ve Süt ürünleri olmadan...                    





Çıtır Kıtır



  • 3 çorba kaşığı badem unu
  • 2 çorba kaşığı keten tohumu unu
  • 1 çorba kaşığı chia tohumu
  • 2 çorba kaşığı susam
  • 3 çorba kaşığı nohut unu
  • 1/2 su bardağı badem sütü


  1. Tüm malzemeyi bir kasede karıştıralım. Hamur haline getirelim.
  2. Yağlı kağıdı sevdiğimiz tepsiye ince bir katman olarak el yordamıyla açalım.
  3. Bıçak yardımıyla çizik atalım ama kesmeyelim.
  4. 180 derecede 30-35 dakika arası pişirelim.
  5. Soğuduktan sonra çizik attığımız yerlerden kıralım.

Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum