Atıştırmalık

Sıfır Şeker ile Damaklara Tat Katan Atıştırmalık

Mayıs 31, 2021 glutensizbiz 0 Yorumlar

 





Yulaf Ezmeli


  • 1/2 su bardağı iri çekilmiş badem
  • 1/2 su bardağı kurutulmuş yaban mersini
  • 1 su bardağı badem sütü
  • 1 su bardağı glutensiz yulaf ezmesi
  • 1/2 su bardağı dut kurusu unu
  • 1/3 su bardağı sıvıyağ
  • 1/2 çay kaşığı vanilya özü
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu



  1. Tüm malzemeleri karıştırıyoruz.
  2. Kaşık yardımıyla pişirme kağıdının üzerine döküyoruz.
  3. Fırında 165 derecede 15 dakika pişiriyoruz.

  Saatinizi kurmanızda fayda var çok hızlı pişiyor. Ben bir tepsiyi yakmış bulunuyorum 😀


0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum