Çorba Tarifleri

Kereviz Çorbası

Kasım 09, 2021 glutensizbiz 0 Yorumlar

Kereviz Çorbası




Malzemeler;

  • 1 büyük havuç
  • 1 kuru soğan
  • 1 parça kereviz 
  • 3 su bardağı et suyu
  • Karabiber
  • Tuz


  1. Havuç, soğan ve kerevizi iri parçalar halinde sıvı yağda doğrayıp soteleyelim.
  2. Et suyunu ilave edelim ve kaynamaya bırakalım.
  3. Kaynayan çorbanın içine tuzu ekleyelim, blender ile pürüzsüz bir kıvam elde edelim.
  4. Ve işte çorbamız hazır...
Dilerseniz çorbayı ocaktan aldıktan sonra kerevizin yapraklarını ince doğrayıp içine ekleyebilirsiniz. Ben daha lezzetli buluyorum bu haliyle ancak görselde kullanmayı unuttum. 

Afiyet olsun...

0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum