Kurabiye Bisküvi Tarifleri

Tatlı kraker

Temmuz 25, 2016 glutensizbiz 0 Yorumlar





                       


            100 gr bitkisel margarin
            1 yumurta ekstratı
            3 çorba kaşığı pudra şekeri
            1/2  su bardağı mix schär patisseri
            1/2 su bardağı  mısır unu
            1 fiske tuz
            Chia tohumu


                      ♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤


        1-  Unları, pudra şekeri karıştırın
        2- Yumurta ekstratını hazırlayın,unlu karısıma ekleyin,tuzu ekleyin
        3-Buzdolabından soğuk margarini çıkarın ve minik parçalar halinde ekleyin
        4-Hızlı bir şekilde hamuru yoğuruyoruz
        5-iki saat kadar buzdolabında bekletiyoruz
        6-Buzdolabından çıkarılan hamuru elimizle yağlı kağıdın üzerinde şekil  veriyoruz
        7-Fırını 180° ayarlıyoruz
        8-Üzerine yumurta sarısı sürüyoruz,chia tohumunuyla üzerini süsleyip  fırına veriyoruz
        9- 20-25 'fırında pişiriyoruz






           


      

0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum