Tatlı Tarifler

KESTANE PÜRELİ

Temmuz 15, 2016 glutensizbiz 0 Yorumlar

 




    3 su bardağı badem sütü
    2 çorba kaşığı maızena
    1 çorba kaşığı (silme) stevia( beyaz şeker tavsiye etmesem de kullanmak isteyenler için 3 çorba kaşığı )
    1 paket vanilya
    1 su bardağı haşlanmış kestane
     rendelenmiş bitter çikolata( ben içeriğinde 'süt olmayan ya da sadece bulaşma riski vardır ' olarak tanımlanan çikolata kullanabiliyorum)










       1"Badem sütü ,maizena karıştırılarak pişirilir
        2"Kaynamaya başladığında stevia eklenir
        3"Vanilya eklenir
        4"Kestane çatal yardımıyla püre haline getirilir
        5"Pişen karışım bardağın yarısına kadar doldurulur,kestane püresi eklenir kalan boş kısımda doldurulur.Soğuduktan sonra buzdolabında iki saat bekletilir



0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum