Kurabiye Bisküvi Tarifleri

Hindistan cevizli bisküvi

Temmuz 28, 2016 glutensizbiz 0 Yorumlar






                       

    100 gr  margarin vegetale
     250 gr schär patisseri
    60 gr hindistan cevizi
    1 çay bardağı stevia ya da 3 çay bardağı esmer şeker
    1 paket şekerli vanilin
    2 yumurta sarısı
    1 fiske tuz
 


   1- Şeker ve unu karıstırıyoruz
   2-Hindistan cevizini ekliyoruz
   3-Vanilya ve tuzu da ekliyoruz
   4-Ardından yumurta sarılarınıda ekliyoruz,yoğurmaya devam ediyoruz
   5-Margarini de ekleyip,elimizin sıcaklığından etkilenmemesi için hızlı bir
 şekilde hamuru  yoğurup,toparlıyoruz
   6- 1 saat boyunca buzdolabında dinlendiriyoruz
   7-  Bir saat sonunda fırını 190°dereceye ayarlıyoruz
   8-Buzdolabından hamuru alıp 3 mm yüksekliğinde dikdörtgen şekillendiriyoruz
   9-Fırın tepsisine yağlı kağıdı yerleştirip üzerine kesilen bisküvi hamurlarını koyuyoruz,pişirmeye hazır..
 

   Sıra sizde,kolay gelsinn.....




 

0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum