Tuzlu Tarifler

TOFULU BADEM

Nisan 13, 2021 glutensizbiz 0 Yorumlar

Gluten, yumurta,
Süt ve süt ürünleri olmadan...




  • 2 su bardağı çiÄŸ badem
  • 1 çorba kaşığı bitkisel margarin
  • 2 çorba kaşığı zeytinyaÄŸ
  • 2 çay kaşığı karnıyarık otu tohumu tozu
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1/2 çay kaşığı tuz
  • 1 parça tofu 
  • Bir parça limon kabuÄŸu rendesi


  1. Margarin ve zeytinyağını bir kaba alalım.
  2. İçerisine çekilmiş bademi ilave edelim.
  3. Karnıyarık otu tohumu tozunu, limon kabuğu rendesi ve kabartma tozunu ekleyelim.
  4. Kabartma tozunu da ilave edelim. Yoğuralım ve şekil verelim.
  5. Üzerine yumurta sarısı sürelim. 160 derecede 20 dakikaya yakın pişirelim
Bal olsun...

0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum