Tatlı Tarifler

İRMİK TOPLARI

Nisan 27, 2021 glutensizbiz 0 Yorumlar

Gluten, yumurta

Süt ve süt ürünleri olmadan...





Ve yine size üç malzemeli bir tarifle geldim. Bu ara tarifler üçer malzemeli devam ediyor. Hadi bakalım...

  • 2.5 su bardağı badem sütü
  • 3.5 çorba kaşığı mısır irmiği 
  • 1 çay bardağı doğal meyveden şeker


  1. Tencerede bu üç malzemeyi karıştırarak pişiriyoruz.
  2. İrmik, sütü tamamen çektiğinde ocaktan indirip soğumaya bırakıyoruz.
  3. Soğuyan irmiği yuvarlak şekil veriyoruz dilerseniz kakaoya bulayabilirsiniz.
  4. Buzdolabında dinlendirip afiyetle yiyoruz.






Ben iki şekilde de sevdim. Bakalım siz hangisini seçeceksiniz.







0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum