Çorba Tarifleri

KABAK ÇORBASI

Mart 04, 2021 glutensizbiz 0 Yorumlar

 Kabak Çorbası

  • 2 tane kabak
  • 1 küçük boy soğan
  • 1 sarımsak
  • 1 su bardağı domates suyu
  • 1,5 su bardağı su
  • 3-4 dal nane
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zerdeçal


  1. Kabakları soyduktan sonra iri küpler halinde doğrayalım.
  2. Soğan ve sarımsağı ikiye bölüp kabakla birlikte tencerede kavuralım.
  3. Domates suyu, baharatlar, taze naneyi ekleyip ve suyu ilave edip kaynamaya bırakalım.
  4. Kaynadıktan sonra blender ile pürüzsüz bir kıvam elde edelim.
  5. İsterseniz taze nane, isterseniz dereotuyla servis edebilirsiniz.

      Afiyet olsun...


0 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum